Over ons


Software applicaties zijn hedendag niet meer weg te denken. Voor elke bedrijfstak lijkt er wel een specifiek stukje software te bestaan. Vaak sluiten deze applicaties echter niet goed aan bij uw organisatie of is de aanschafprijs te hoog.
 
Docasoft heeft zich als doel gesteld het probleem met specifieke branche software op te lossen. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste technieken om snel in te kunnen spelen op veranderingen tegen een betaalbare prijs.
 
Naast goede en betaalbare oplossingen is service ook heel belangrijk. Docasoft streeft er naar om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Dankzij de flexibiliteit van onze software kunnen wij hier snel updates voor beschikbaar maken. Als het nodig is kunnen wij uw problemen zelfs op locatie oplossen.

Historie

In 2006 heeft Docasoft haar deuren geopend. Na onze studie vonden wij dat het tijd was de markt kennis te laten maken met onze kijk op software. Samen met dierenpensions en -asielen hebben wij een zo'n compleet mogelijk software pakket ontwikkeld. Het resultaat van deze samenwerking is DocaPension 2.0; een robuust en flexibele software applicatie.
 
Hedendag heeft Docasoft meerdere software applicaties beschikbaar voor specifieke branches binnen de dierenwereld.

Dierenbranche

Momenteel richt Docasoft zich alleen op de dierenbrance. Het lage aanbod aan software applicaties met een matige service en te hoge prijzen, heeft ons er toe gezet hier een revolutie op gang te brengen.
 
Het productaanbod van Docasoft bestaat momenteel uit een drietal software applicaties.
  • DocaPension 2.0
  • DocaAsiel 2.0
  • DocaSalon 2.0
Deze applicaties kunnen eventueel met elkaar worden geïntegreerd. Al uw gegevens zijn dan van één plek toegankelijk.

Toekomstvisie

Docasoft streeft continue naar een betere kwaliteit. Dit geldt zowel voor haar software applicaties als haar service. Om de kwaliteit ook in de toekomst te kunnen garanderen, kijkt Docasoft periodiek naar verbeterpunten in haar software en service.
 
Naast het waarborgen van kwaliteit en service staan wij ook open voor nieuwe markten in de dierenbranche. Door het flexibele karakter van onze software kunnen wij hier snel op in spelen.
Share our website