Uitwisselingen tussen asielen

Als u regelmatig uitwisselingen heeft met asielen uit de buurt, dan biedt DocaAsiel u een extraatje. Het is niet meer nodig gegevens over te nemen. Vanuit het DocaAsiel programma kunt u de gegevens naar de betreffende asiel sturen. Het volledige dossier van het dier wordt vervolgens meegestuurd. Dit minimaliseert het ontstaan van fouten en verhoogt de productiviteit.

Snel en foutloos

Wanneer er een uitwisseling tussen asielen plaatsvindt, dan worden er veel gegevens worden uitgewisseld. Niet alleen de kenmerken van het dier, zoals ras, geboortedatum, entingen en medicijnen, zijn hierbij belangrijk, maar ook de afstands- en gedragsvragen. Het uitwisselen van deze gegevens kost veel tijd. Daarbij is de kans op een fout vrij groot. Een typefout of het vergeten van informatie is dan ook onvermijdelijk.
 
Met behulp van DocaAsiel wordt een uitwisseling heel eenvoudig. U hoeft alleen het asiel waarmee de uitwisseling plaatsvindt aan te geven. Vervolgens wordt het gehele dossier overgezet. Met één druk op de knop bent u vrijwel direct klaar. Geen typefouten en geen ontbrekende informatie, maar een exacte kopie van het originele dossier.
Share our website