Uitgebreide salon mogelijkheden

In DocaSalon beschikt u over uitgebreide salon mogelijkheden. Hieronder een kort overzicht:
  • een overzichtelijk klanten- en dierenbestand.
  • de mogelijkheid om uitgebreide afspraken te plannen.
  • voor elk dier kan er een foto aan het dossier worden toegevoegd.
Om u een beeld te geven van de uitgebreide salon mogelijkheden in DocaSalon worden hieronder de belangrijkste punten omschreven. Heeft u hierna nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klanten- en dierenbestand

Het klanten- en dierenbestand is in DocaSalon kort maar krachtig. Wij hebben ervoor gekozen alleen de meest essentiëele gegevens op te nemen. Hierdoor blijft het geheel overzichtelijk en netjes. Naast de standaard klant- en diergegevens wordt er voor elke klant en dier ook een historie bijgehouden. Deze historie bestaat uit handelingen, zoals gemaakte afspraken, maar ook gegevenswijzigingen, zoals een adreswijziging.

Uitgebreide afspraken plannen

DocaSalon heeft de mogelijkheid om snel een afspraak te plannen. U dient alleen de klant en zijn/haar dieren op te geven, een datum en tijdstip (vanuit de agenda worden deze automatisch ingevuld) en eventueel producten (trimmen, wassen, etc.).
 
Ondanks dat er weinig gegevens nodig zijn voor het plannen van een afspraak, zijn de afspraken in DocaSalon toch zeer uitgebreid. Zo kunt u zoveel dieren aan één afspraak toevoegen. Hierbij dienen de dieren wel dezelfde eigenaar te hebben. Ook kunt u per dier aangeven welke producten er van toepassing zijn. Bijvoorbeeld, een klant maakt voor 2 dieren een afspraak. Het 1e dier dient te worden gewassen en getrimd. Het 2 dier dient ook te worden gewassen en getrimd, maar daarbij dienen ook de nagels van het dier te worden geknipt. Met DocaSalon kunt u dit snel en eenvoudig aangeven. Dankzij de overzichtelijke agenda kunt u snel zien welke behandelingen er op de dieren van toepassing zijn.
Share our website