Uitgebreide pension mogelijkheden

In DocaPension beschikt u over uitgebreide pension mogelijkheden. Om u hiervan een beeld te geven worden hieronder de belangrijkste punten omschreven. Heeft u hierna nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

Meerdere dieren in één reservering

Net als bij het klantenbestand kunt u in DocaPension aan een reservering zoveel dieren toevoegen als u zelf wilt. Voor elk dier in een reservering kunt u de prijzen bepalen. Ook is het mogelijk om de status aan te geven, bijvoorbeeld quarantaine of ziekenboeg.

Kortingsmogelijkheden

In DocaPension heeft u de mogelijkheid tot uitgebreide kortingsmogelijkheden. Zo kunt u voor vaste klanten aangeven hoeveel korting zij per reservering krijgen. Daarnaast kunt u kortingsregelingen instellen, bijvoorbeeld 10% korting voor het 2e dier. Dit is zelfs per diersoort in te stellen. Mocht het eventueel nodig zijn, dan kunt u zelfs nog per resrvering aangeven hoeveel korting er berekent dient te worden.

Laag- en hoogseizoen

Werkt u met een laag- en hoogseizoen, dan is dat geen enkel probleem. In DocaPension geeft u per dag aan of het om laag- of hoogseizoen gaat. Daarnaast kunt u voor elk dier aangeven wat de prijzen voor het laag- en hoogseizoen zijn. DocaPension laat vervolgens nauwkeurig zien hoeveel dagen de reservering in het laag- en hoogseizoen valt. Ook worden de prijzen hierbij per seizoen gespecificeerd.

Facturen printen/email

De facturen van een reservering kunnen worden geprint en verstuurt als email bericht. Zo kunt u ook facturen sturen naar mensen die hun factuur via de email wensen te ontvangen. Naast facturen kunt u ook een eventuele bevestiging printen of als email bericht versturen.

Prijs pensionverblijf zelf bepalen

De prijs van het pensionverblijf kan op vele manieren tot stand komen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de dagen te berekenen aan de hand van de gereserveerde, verbleven of langste periode. Daarnaast is een extra dag wanneer de dieren 's ochtends worden gebracht en 's avonds worden gehaald ook geen probleem.

Herinneringen versturen

Docasoft heeft de mogelijkheid om snel alle 1e en 2e herinneringen te printen. Er wordt gecontroleerd welke facturen nog niet betaald zijn en hoe lang ze al openstaan. Aan de hand van een vooraf bepaalde periode, die u zelf kunt bepalen, wordt er een 1e of 2e herinnering geprint.

Losse producten

Voor elk dier die u aan een reservering toevoegd, is het mogelijk om producten toe te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld het wassen en trimmen van het dier in rekening brengen. Ook andere producten zijn hier natuurlijk mogelijk. Wanneer een product betrekking heeft op alle dieren in een reservering, dan kunt u dit aangeven.

Noodadressen

Met DocaPension komt u nooit noodadressen te kort. Het is namelijk mogelijk zoveel noodadressen per reservering in te vullen als u zelf wilt. Maakt u een nieuwe reservering aan, dan worden de noodadressen uit de meest recente reservering automatisch overgenomen.

Historie

Niet alleen voor klanten en dieren maar ook voor reserveringen is een historie van belang. DocaPension houdt voor u bij welke gegevens in de reservering zijn gewijzigd. Daarbij worden ook belangrijke handelingen, zoals het printen/emailen van een factuur, bijgehouden.

Share our website