Uitgebreide agenda

DocaSalon heeft de beschikking over een zeer uitgebreid en overzichtelijke agenda. Met behulp van de muis maakt u snel afspraken of verzet deze naar een ander tijdstip. Het onderhouden van uw agenda wordt eindelijk een leuke bezigheid.

Overzicht

Met behulp van de agenda krijgt u snel een overzicht de afspraken in uw asiel. Van elke afspraak worden de behandelingen (trimmen, wassen, etc.) per dier aangegeven. Hierdoor ziet u snel wat u de gehele dag aan werkzaamheden kunt verwachten. Door het gebruik van kleuren wordt de agenda nog overzichtelijker.

Zelf configureren

In DocaSalon wordt er in de agenda gebruik gemaakt van werkplekken. Uiteraard is elk dierensalon uniek, daarom kunt u met DocaSalon zelf de werkplekken in uw agenda indelen. Heeft u bijvoorbeeld 3 werkplekken en maar 1 wasgelegenheid, dan kunt u 3 werkplekken aanmaken. Vervolgens kunt in de agenda snel zien of er 2 dieren tegelijkertijd worden gewassen. Zo kunt u ervoor zorgen dat de afspraken elkaar opvolgen voor een zo'n groot mogelijke efficiëntie.
 
Naast het indelen van de werkplekken kunt u ook aangeven hoe bepaalde werkzaamheden gekleurd worden. Hierbij kunt u denken aan een aparte kleur voor wassen en trimmen. Wanneer meerdere werkzaamheden van toepassing zijn, dan worden al deze kleuren getoond. Ook is het mogelijk om werkzaamheden als één product in DocaSalon toe te voegen. Vervolgens kan er één kleur aan het product worden toegevoegd voor een nog beter overzicht.
Share our website