Koppeling met ikzoekbaas.nl

Beschikt u over een ikzoekbaas.nl account, dan kunt u de gegevens vanuit DocaAsiel direct naar ikzoekbaas.nl exporteren. Het beheer wordt hiermee vanuit het DocaAsiel programma geregeld.

Eén landelijke website

De website ikzoekbaas.nl is door de dierenbescherming opgezet zodat asieldieren zo snel mogelijk een nieuw baasje krijgen. Door gebruik te maken van één landelijke website kunnen toekomstige baasjes snel zoeken naar asieldieren door heel Nederland. De kans dat een asieldier hierdoor een nieuw baasje krijgt wordt daardoor drastisch vergroot. Met DocaAsiel is het mogelijk uw asieldieren op deze website te plaatsen en te beheren. Het enigste wat u nodig heeft is een account voor ikzoekbaas.nl. Voor meer informatie gaat u naar www.ikzoekbaas.nl.

Snel en foutloos

De website ikzoekbaas.nl heeft zijn eigen beheeromgeving. Vanuit deze omgeving kunt u dieren toevoegen, wijzigen en verwijderen. Natuurlijk is dit heel gemakkelijk, maar toch kunnen er fouten ontstaan tijdens het overnemen van gegevens. Daarbij kost dit ook extra tijd die u en uw personeel beter aan andere werkzaamheden kunnen besteden.
 
DocaAsiel kan een koppeling met de beheeromgeving van ikzoekbaas.nl maken. Het toevoegen van een dier aan de website kan hierdoor met een muisklik worden uitgevoerd. De gegevens van het dier worden omgezet naar de structuur zoals ikzoekbaas.nl deze aanhoudt om de koppeling mogelijk te maken. Naast het toevoegen kunt u ook het wijzigen en verwijderen van een dier vanuit DocaAsiel uitvoeren. Zo kan een dier direct van de website worden gehaald (of gemarkeerd als geplaatst) wanneer er een nieuw baasje is gevonden.
 

Voorbeelden van printscreens
 
         
             

Overzicht ikzoekbaas.nl

  Dier toevoegen        
 
Share our website