Financiële overzichten

De applicaties van Docasoft bevatten overzichten die u inzicht geven in de financiële gevens van uw organisatie. Zo heeft u de beschikking over de onderstaande overzichten:
  • debiteuren overzicht
  • maandelijkse omzetlijst
  • inkomsten overzicht
Alle financiële overzichten in onze applicaties kunt u printen of naar MS Excel exporteren.

Debiteuren overzicht

Het kan voorkomen dat klanten niet direct kunnen betalen. Om ervoor te zorgen dat u deze klanten niet vergeet, houden de applicaties van Docasoft bij welke facturen wel en niet zijn betaald. De facturen die niet betaald zijn worden op het debiteuren overzicht weergegeven. Een onbetaalde factuur zal nooit meer voorkomen.

Maandelijkse omzetlijst

Met behulp van de maandelijkse omzetlijst krijgt u inzicht in de inkomsten van uw organisatie. In dit overzicht kunne verschillende inkomsten apart worden gespecificeerd. Zo kunnen de inkomsten voor de producten wassen en trimmen worden opgenomen. U ziet hierdoor snel aan welke werkzaamheden/producten u het meest verdient.

Inkomsten overzicht

Aan de hand van het inkomsten overzicht ziet u snel hoe de facturen binnen een bepaalde periode zijn voldaan of de voorschotten zijn betaald. U kunt deze lijst per dag printen tijdens het opmaken van uw kasoverzicht. Doordat alle facturen apart vermeld staan en vervolgens worden opgeteld naar een totaal, zult u veel sneller klaar zijn met het opmaken van uw kasoverzicht.
Share our website